Drive: Multiplier Mayhem

Biltema med spännande grafik och ljudeffekter

Ett häftigt biläventyr är temat i spelautomaten Drive: Multiplier Mayhem. Mörka färger och en glimmande stadsbild i bakgrunden skapar ett kul spel där brummande motorer och andra ljudeffekter förstärker och intensifierar spänningen. NetEnt är en spelutvecklare som hela tiden utmanar spelare med spelautomater med nya fräscha funktioner, och i denna spelautomat stöter du på nitrosymboler, vilka leder till att du i nästa tävling kanske möter en ny motståndare. NetEnt är välkända för att utveckla spel för mobilen och du kan plocka upp din mobiltelefon eller surfplatta och uppleva samma spelkänsla som när du sitter framför datorn och spelar Drive: Multiplier Mayhem.

I Drive: Multiplier Mayhem tävlar du om att komma först över mållinjen. Inspiration för denna häftiga slot, som lockar med många funktioner, kommer från filmer som Fast and Furious. Tillsammans med föraren Jette susar du så snabbt du kan på virtuella vägar i häftig storstadsmiljö. Hastighetsmätare fungerar som multipler wilds och freespinslägen bidrar till att många fascineras av detta vilda äventyr.

Wildsymboler

I jaken på stora prissummor och racingtitlen stöter du på funktionen multipler wilds. Denna funktion innebär att en multiplikator läggs till om en wildsymbol dyker upp. Beroende på vilket hjul som wildsymbolen dyker upp på så multipliceras din eventuella vinst med en speciell faktor, exempelvis så fördubblas vinsten på hjul nummer två och den fyrdubblas på hjul nummer fyra. Din vinstsumma ökar också om flera wildsymboler ingår i din kombination av vinster.

Wildsymbolen är som en joker i en kortlek och hastighetsmätaren, som är wildsymbolen, kan förvandlas till vilken annan symbol som helst för att skapa en vinnande kombination. Scattersymbolen och nitrosymbolen kan dock inte förvandlas till en wildsymbol. Wildsymbolen kan maximalt ge en multiplikator på x5. Det härliga är dock att du kan få upp till fem wildsymboler på samma snurr, vilket innebär att en eventuell vinst multipliceras med 120 (1x2x3x4x5). 

Många chanser till gratissnurrar

En funktion som hjälper till att göra sloten Drive: Multiplier Mayhem till ett fascinerande spel är gratissnurrar. Gratissnurrar eller freespins är alltid välkomna när du spelar och i denna spelautomat får du hela tio gratissnurrar om du har turen att få tre scattersymboler i huvudspelet. Scattersymboler finns på hjul 2, 3, och 4. Det häftiga är att du kan få fler gratissnurrar om du har turen att få tre eller fler nitrosymboler.

En nitro-collect-meter staplar nitrosymboler i en vertikal rad. Du tävlar mot en ny motståndare om du får tre symboler. Din första motståndare heter Twitch och på nästa nivå ställs du inför föraren Hamaki. Bruiser är din motståndare på den tredje och även den fjärde nivån. Varje nivå har gratissnurrar och multiple wildsymboler, exempelvis på andra nivån kan du få fyra extra gratissnurrar och med lite tur kan någon av dessa leda till att du kammar hem en vinstsumma.